Cinema Nikkilä, Sipoo  

Tilaa uutiskirje! 

Pysy ajantasalla tulevista esitysjaksoista ja tilaa uutiskirje. Uutiskirjeessä saat näppärästi tiedon tulevista esitysaikatauluista ja ohjelmistosta sekä uusista elokuvista. Tilaa maksuton uutiskirje syöttämällä alla olevaan kenttään sähköpostiosoitteesi.  

29. - 30.6. Nikkilässä viihdyttävä kesäohjelmisto  


Cinema Nikkilä tarjoilee mahtavaa kesäviihdettä 29. – 30.6., kun seuraavassa esitysjaksossa päästään nauttimaan Top Gun: Maverick, Elvis ja Kätyrit: Grun tarina sekä Jurassic World: Dominion -elokuvista.  

Näytökset 29. – 30.6.

Keskiviikko 29.6.

  • 14.00 Jurassic World: Dominion (K12, 13 €)
  • 16.45 Kätyrit: Grun tarina (K7, 11 €)
  • 18.45 Elvis (K7, 13 €)

Torstai 30.6.

  • 14.15 Kätyrit: Grun tarina (K7, 11 €)
  • 16.15 Elvis (K7, 13 €)
  • 19.15 Top Gun: Maverick (K12, 13 €)


 

 


Cinema Nikkilä panostaa turvalliseen elokuvissakäyntiin

Nikkilässä noudatetaan turvallisuustoimia asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden ja viihtyvyyden varmistamiseksi. Elokuvalippuja ostaessa noudatetaan turvaetäisyyksiä ja tarjolla on käsien desinfiointiainetta. Tilojen ja salien puhtaudesta huolehditaan korostetusti ja kosketuspintoja puhdistetaan säännöllisesti.

Lippuvaraukset ja maksutavat

Lastenliput (11v. ja alle), eläkeläis- ja opiskelija-alennus – 1 € norm. näytöksistä. Kassa aukeaa 15 min ennen ensimmäistä näytöstä.

Liput voi varata etukäteen :

  • s-posti: info@storyhill.fi
  • Facebook-viestillä www.facebook.com/cinemanikkila
  • tekstiviestillä ja puhelimitse numerosta: 0400 465 835

Maksuvälineinä  käyvät käteinen, pankki- ja luottokortit. Kulttuuriseteleistä vastaanotetaan Smartumin setelit, saldokortti sekä mobiilisovellut, Edenredin Virikesetelit ja -kortti, RJ-Kuntoiluseteli Oy:n Tyky-Kuntosetelit, ePassin mobiilisovellus sekä Eazybreak mobiilipalvelu.   

Suomen elokuvasäätiö on tukenut elokuvateatterin toimintaa.   

Esityspaikka

Sipoon pääkirjaston Topeliussali muuttuu elokuvateatteriksi noin kerran kuukaudessa. Ohjelmisto on monipuolinen ja runsas, ja Cinema Nikkilän valkokankaalla nähdään odotettuja ensi-iltoja uusimmalla elokuvateatteritason tekniikalla. Lisäksi esityspäivinä tarjolla on maistuvia leffaherkkuja.

Kysy myös lippuja isommille ryhmille! 

Esityspaikkana Sipoon pääkirjaston Topeliussali, Pohjoinen Koulutie 2, 04130 Sipoo. 

Saavuttavuus

Cinema Nikkilässä on otettu saavutettavuus huomioon. Saliin on esteetön kulku, ja salissa on 2 pyörätuolipaikkaa. Topeliussalin yhteydessä on esteetön wc. 

Suomen elokuvasäätiö on tukenut elokuvateatterin toimintaa.