Uutisia


Takaisin yleiskatsaukseen

17.12.2019

Mäntsälään avataan uusi ensiluokkainen elokuvateatteri

Elokuva-alan yritys Storyhill ja Hotelli Hirvihaaran Kartano ovat allekirjoittaneet sopimuksen Mäntsälään avattavasta elokuvateatterista. Elokuvateatterin avajaisia on tavoite päästä viettämään keväällä 2020.

Moderniin elokuvateatteriin tulee 2 elokuvasalia, jotka varustetaan alan uusimmalla kuva- ja äänentoistoteknologialla ja asiakkaita hemmotellaan huippuluokan katsomisolosuhteilla ja -kokemuksilla.

”Mäntsäläläiset ovat toivoneet elokuvateatteria paikkakunnalle pitkään. Olemme esittäneet lähes 5 vuoden ajan kunnantalolla elokuvia kuukausittain ja meillä on ilo päästä jatkossakin tarjoamaan elokuva- ja kulttuurielämyksiä uusissa ja huipputekniikalla varustelluissa puitteissa. Olemme iloisia, että Arto Hakala innostui hankkeesta ja lähti yhteistyökumppaniksi rakentamaan kiinteistöä.” kertoo Kaj Itämäki Storyhillistä.
”On ilo olla rakentamassa uutta elokuvateatteria vasta-avatun Hotelli Kartanon Meijerin ja kulttuuritilan läheisyyteen. Storyhill on perheyritys, jolla vankka kokemus elokuva-alalla, ja joka jatkaa elokuvakulttuurin kehittämistä moderneissa puitteissa Mäntsälässä. ” iloitsee kiinteistön omistaja, Arto Hakala.

Valmistuttuaan uusi elokuvakeskus tarjoaa mäntsäläläisille ja ympäryskuntien asukkaille miellyttävän, vaivattoman ja monipuolisen leffakokemuksen lähellä, jonne on helppo tulla. Hankkeelle on haettu Suomen elokuvasäätiön tukea.

Ennen keväällä avautuvaa leffakeskusta elokuvista pääsee nauttimaan Kunnantalolla, jossa elokuvanäytöksiä järjestetään yhteistyössä Mäntsälän kulttuuripalvelujen kanssa. Mm. Frozen 2, Star Wars: The Rise of Skywalker, Cats, Veitset esiin - kaikki ovat epäiltyjä ja Teräsleidit nähdään ohjelmistossa joulun ja vuodenvaihteessa esitysjaksoissa 19. – 22.12., 26. – 31.12. ja 4. – 6.1.

Lisätiedot:
• Storyhill Oy, Taina Itämäki, p. 040 827 5155, taina.itamaki@storyhill.fiTakaisin yleiskatsaukseen