StoryHill

Elämyksiä kaukaa lähelle

Tervetuloa Storyhillin sivuille

Keravalla huikean runsas elokuvaohjelmisto 12. - 14.3. 

Tiedote Cinema Vuosaaren asiakkaille: 

Leffapäivän 15.3. näytökset perutaan. Vuotalo ja Storyhill pyrkivät osaltaan hidastamaan koronaviruksen epidemian alkamista. Lue lisää tästä.

Tiedote Cinema Nikkilän asiakkaille:  
Sipoon kunta varautuu koronavirukseen monin tavoin ja pyrkii osaltaan hidastamaan epidemian alkamista. Kunta on siksi päättänyt perua myös pienemmät yleisötilaisuudet tässä vaiheessa, ja näin ollen Sipoon kunnan ja Storyhillin yhteistyössä järjestettävät elokuvanäytökset Cinema Nikkilässä 16. – 17.3. perutaan. Lue lisää tästä.

 

Mäntsälään avataan uusi ensiluokkainen elokuvateatteri 

Elokuva-alan yritys Storyhill ja Hotelli Hirvihaaran Kartano ovat allekirjoittaneet sopimuksen Mäntsälään avattavasta elokuvateatterista. Elokuvateatterin avajaisia on tavoite päästä viettämään keväällä 2020. Lue lisää..


Tärkeä tiedotus: Elokuvateattereiden nimissä lähetellään huijausviestejä! ️

Asiakkaat ovat saaneet houkuttelevia lipputarjouksia tekstiviestillä, joilla kalastellaan luottokorttitietoja.


Cinema Keuda-talon, Mäntsälän, Nikkilän, Vuotalon tai Storyhillin markkinointiviesteissä ei koskaan kysytä luottokortti- tai pankkitietoja.

Huijausviestejä on liikkeellä nyt runsaasti eri leffateattereiden nimissä. Jos saat kyseisen viestin, älä avaa linkkiä tai anna maksutietoja. Asiasta on ilmoitettu viranomaisille.  

The Royal Opera House -kausi jatkuu Prinsessa Ruusunen -baletilla