Depeche Mode: SPIRITS in the Forest

Depeche Moden Global Spirit -maailmankiertue valloitti yli 3 miljoonan fanin sydämet.  Nyt elokuvateattereissa nähdään huikeasta kiertueesta tehty vaikuttava konserttielokuva. Sen on ohjannut palkittu elokuvantekijä ja yhteen pitkäaikainen yhteistyökumppani Anton Corbijn, joka on onnistunut vangitsemaan hienosti bändin energian ja lavakarisman.

Visuaalisesti huikeassa konserttielokuvassa sukelletaan lisäksi pintaa syvemmälle, ja nähdään kuinka yhtyeen musiikki ja esitykset ovat vaikuttaneet faneihin. Depeche Mode -fanien tunteellisten tarinoiden kautta elokuva ei näytä vain sitä, miksi bändin suosio on vain voimistunut yhtyeen uran aikana, vaan kertoo myös musiikin uskomattomasta voimasta erilaisissa yhteisöissä, ja miten musiikki auttaa ylittämään vastoinkäymisiä ja luo yhteisöllisyyttä yli rajojen.

 Tyylikäs ja visuaalinen, upeasti kuvattu Depeche Mode: SPIRITS in the Forest erottuu muista konserttielokuvista kutomalla yhteen yhtyeen ainutlaatuiset esitykset ja fanien tunnepitoiset kertomukset ympäri maailmaa. Konserttiosuudet on kuvattu Global Spirit Tourin viimeisissä esityksissä Berliinin kuuluisassa Waldbühnessa (Forest Stage). 

DEPECHE MODE: SPIRITS IN THE FOREST elokuvateattereissa torstaina 21.11.  
Ohjaus: Anton Corbijn
Kesto: 1h 35 min, joka sisältää erikoismateriaalia vain elokuvateattereita varten.

Liput ja näytökset: www.spiritsintheforest.com/

  • to 21.11. Espoo, Forssa, Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kuopio, Oulu, Rovaniemi, Tampere, Turku ja Vaasa. 
  • to 28.11. Espoo, Helsinki, Lahti, Lappeenranta, Pori, Tampere, Turku