StoryHill

Elämyksiä kaukaa lähelle

Cinema Vuotalo 

Tervetuloa leffaan Vuosaareen! Kulttuurikeskus Vuotalo muuttuu leffateatteriksi sunnuntaina 17.maaliskuuta. Ohjelmisto:   










Cinema Vuotalon ohjelmisto su 17.3.            

  • 12.15 Jussi-ehdokas: Ihmisen osa (K12, 11 €)
  • 14.30 Oscar-voittaja (paras elokuva): Green Book (K12, 11 €)
  • 17.00 Ennakkonäytös: Luontosinfonia (S, 11 €) – paikalla elokuvan ohjaaja Marko Röhr. 

Ohjaaja, tuottaja Marko Röhr vierailee Cinema Vuotalon leffapäivässä 17.3.

Elokuvan ystäviä hemmotellaan leffapäivässä 17.3., kun Cinema Vuotalolle saapuu paikan päälle Luontosinfonia -näytökseen elokuvan ohjaaja ja tuottaja Marko Röhr. Vuosaarelaisilla onkin nyt ainutlaatuinen tilaisuus tulla juttelemaan elokuvanteosta. Metsän tarina ja Järven tarina -elokuvien tekijöiden uusi Luontosinfonia nähdään vieläpä ennakkonäytöksenä, eli vuosaarelaiset pääsevät nauttimaan tästä vaikuttavasta luontokuvauksesta ennen ensi-iltaa ja ennen muita.

Elokuva on ylistys Suomen luonnolle. Musiikki kuljettaa Suomen luonnon monimuotoisuuteen kaikkina vuodenaikoina ja esittelee luontokuvaksen helmet. Vantaan sinfoniaorkesteri, 40-hengen kuoro ja solisti Johanna Kurkela tekevät tästä luontoelokuvasta sykähdyttävän kokemuksen. Luontosinfonia nähdään su 17.3. klo 17.

Cinema Vuotalon leffapäivässä nähdään muitakin ajankohtaisia ensi-iltoja: 5 Jussi-ehdokkuutta saanut, Kari Hotakaisen menestysromaanin innoittama Ihmisen osa on lämminhenkinen draamakomedia etääntyneen perheen yllättävästä lähentymisestä. Se on ehdolla mm. parhaaksi elokuvaksi, miespääosasta ehdokkuuden sai Hannu-Pekka Björkman ja Ria Kataja puolestaan parhaasta naissivuosasta.

Lisäksi leffapäivässä nähdään Green Book, joka voitti parhaan elokuvan Oscar-palkinnon. Se kertoo tosiystävyydestä, joka ylittää 1960-luvun yhteiskuntaluokkaan liittyviä rajoitteita. Elokuva palkittiin lisäksi parhaasta alkuperäiskäsikirjoituksesta ja Mahershala Ali voitti sivuosastaan Oscarin.

Lapset (alle 11v. ja alle), eläkeläis- ja opiskelija-alennus -1 € norm. hinnasta. 

Liput voi varata etukäteen

  • s-postitse info@storyhill.fi
  • fb-viestilläfacebook.com/cinemavuotalo
  • sekä tekstiviestillä p. 0400 465 835. 

  Lipunmyynti aukeaa Vuotalossa esityspäivänä 30 min ennen ensimmäistä näytöstä. 

Suomen elokuvasäätiö on tukenut elokuvateatterin toimintaa 2019. 

Kevään esityspäivät ovat 

  • sunnuntai 17.3.                                            
  • sunnuntai 7.4. 
  • Ohjelmisto ja näytösajat julkaistaan lähempänä esityspäivää täällä sivustolla sekä facebookissa

Leffapäivät Vuotalolla osoitteessa Mosaiikkitori 2, (Vuosaarentie 7), 00980 Helsinki.

Lipunmyynti Vuotalon aulasta esityspäivinä.   

Storyhill ja Kulttuurikeskus Vuotalo järjestävät leffapäiviä Vuotalolla noin 8 kertaa vuodessa. Esitysjaksoissa nähdään odotettuja ja uusia ensi-iltoja. Elokuvat esitetään uusimmalla elokuvateatteritason tekniikalla Vuotalon hyvissä katsomispuitteissa.  


Vuosali

Vuotalo on monipuolinen kulttuurikeskus, joka muuttuu pop up -elokuvateatteriksi noin kahdeksan kertaa vuodessa. Esitysjaksoissa nähdään uusia ja odotettuja ensi-iltoja, jotka esitetään uusimmalla elokuvateatteritason tekniikalla.

Vuotalo sijaitsee Helsingin Vuosaaressa Mosaiikkitorin pohjoispuolella, lähellä kauppakeskus Columbusta, Vuosaaren metroasemaa, Vuosaaren urheilutaloa ja Vuosaaren lukiota. Käyntiosoite on Mosaiikkitori 2 (Vuosaarentie 7), 00980 Helsinki.