StoryHill

Elämyksiä kaukaa lähelle

Cinema Vuotalo 

Joulukuu alkaa iloisesti, kun Vuosaaren valkokankaalla nähdään mahtavia ensi-iltoja. Leffapäivässä 1.12. nähdään: 

Näytökset su 1.12. 

  • 12.45 Pavarotti (S, 11 €)
  • 15.00 Tarhapäivä (K12, 11 €)
  • 17.00 Judy (K12, 11 €) 

Kehuttu PAVAROTTI kertoo aikakautemme kuuluisimman oopperataiteilijan ja musiikkilegendan elämästä, urasta ja perinnöstä. Kansantenoriksikin kutsuttu Pavarotti oli poikkeuksellinen yhdistelmä persoonallisuutta, neroutta ja julkisuutta, ja hänellä oli ainutlaatuinen kyky tuoda ooppera viihteellisesti lähemmäksi kaikkia musiikin ystäviä. Elokuvassa nähdään harvinaisia haastatteluja hänen perheensä ja kollegoidensa kanssa sekä ennennäkemätöntä materiaalia. Tämän musiikin jättiläisen tarinan on ohjannut Oscar®-palkittu ohjaaja Ron Howard.

TARHAPÄIVÄ: Pasasen ja Paavo-pojan elämä sujuu omalla painollaan, yösyötöt ja vauva-arki on enää muisto. Pasasen ystävä Enni joutuu sairaalaan ja Ennin Terttu-tytär muuttaa Pasasille äitinsä toipumisen ajaksi. Miten selvitä kahden tarha-ikäisen kanssa, joista toinen on vielä tyttö!

Renée Zellweger palaa valkokankaille ja millaiseen rooliin! Ylistäviä arvioita Judy Garland -roolista saaneelle näyttelijälle veikataan Oscaria roolistaan. JUDY on yksi upeimmista elämänkertaelokuvista, jossa Reneé Zellweger tekee uransa hienoimman roolin. 

Lapset (alle 11v. ja alle), eläkeläis- ja opiskelija-alennus -1 € norm. hinnasta. 

Liput voi varata etukäteen

  • s-postitse info@storyhill.fi
  • fb-viestilläfacebook.com/cinemavuotalo
  • sekä tekstiviestillä p. 0400 465 835. 

Lipunmyynti aukeaa Vuotalossa esityspäivänä 30 min ennen ensimmäistä näytöstä. 

Suomen elokuvasäätiö on tukenut elokuvateatterin toimintaa 2019. 

Syksyn esityspäivät ovat 

  • su 27.10.  
  • su 1.12. 
  • Muutokset esitysjaksoihin ovat mahdollisia. Ohjelmisto ja näytösajat julkaistaan lähempänä esityspäivää täällä sivustolla sekä facebookissa

Leffapäivät Vuotalolla osoitteessa Mosaiikkitori 2, (Vuosaarentie 7), 00980 Helsinki.

Lipunmyynti Vuotalon aulasta esityspäivinä.   

Storyhill ja Kulttuurikeskus Vuotalo järjestävät leffapäiviä Vuotalolla noin 8 kertaa vuodessa. Esitysjaksoissa nähdään odotettuja ja uusia ensi-iltoja. Elokuvat esitetään uusimmalla elokuvateatteritason tekniikalla Vuotalon hyvissä katsomispuitteissa.  


Vuosali

Vuotalo on monipuolinen kulttuurikeskus, joka muuttuu pop up -elokuvateatteriksi noin kahdeksan kertaa vuodessa. Esitysjaksoissa nähdään uusia ja odotettuja ensi-iltoja, jotka esitetään uusimmalla elokuvateatteritason tekniikalla.

Vuotalo sijaitsee Helsingin Vuosaaressa Mosaiikkitorin pohjoispuolella, lähellä kauppakeskus Columbusta, Vuosaaren metroasemaa, Vuosaaren urheilutaloa ja Vuosaaren lukiota. Käyntiosoite on Mosaiikkitori 2 (Vuosaarentie 7), 00980 Helsinki.