Mäntsälään avataan uusi ensiluokkainen elokuvateatteri Cine Mäntsälä

Elokuva-alan yritys Storyhill avaa Mäntsälään uuden huippuluokan elokuvateatterin. Moderniin elokuvateatteriin tulee 2 elokuvasalia, jotka varustetaan alan uusimmalla kuva- ja äänentoistoteknologialla ja asiakkaita hemmotellaan huippuluokan katsomisolosuhteilla ja -kokemuksilla.

Lähes 5 vuoden ajan kotimainen perheyritys Storyhill on esittänyt elokuvia Mäntsälän Kunnantalolla kuukausittain. Yrittäjät iloitsevat, kun jatkossakin pääsevät tarjoamaan mäntsäläläisille elokuva- ja kulttuurielämyksiä uusissa, huipputekniikalla varustelluissa puitteissa.

Uuden elokuvateatterin myötä vaihtuu myös nimi: jatkossa Cine Mäntsälä tarjoaa mäntsäläläisille ja ympäryskuntien asukkaille miellyttävän, vaivattoman ja monipuolisen leffakokemuksen lähellä, jonne on helppo tulla.

Elokuvateatteri sijaitsee aivan Mäntsälän ydinkeskustassa, Lahdentien varrella osoitteessa Osuustie 2. Uusi elokuvateatteri on osa uutta kulttuurialuetta, sillä leffateatterin välittömässä läheisyydessä sijaitsee vasta avattu kulttuuri- ja tapahtumatalo Kulttuurimeijeri.

Cine Mäntsälää rakennetaan parhaillaan ja se avautuu kesällä 2020. Tarkempi avajaispäivä tarkentuu pian. 
Suomen elokuvasäätiö on tukenut elokuvateatteria. 

StoryHill 
- Elämyksiä kaukaa lähelle