Uusi huippuluokan elokuvateatteri Cine Mäntsälä on nyt avattu! 

Uusi, moderni elokuvateatteri Cine Mäntsälä sai ensi-iltansa perjantaina 17.7. Huippuluokan elokuvateatteri tarjoaa korkealaatuisia elokuvaelämyksiä ja monipuolisen ohjelmiston. Laajasta valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin: draamaa, romantiikkaa, jännitystä, toimintaa, animaatioita, komediaa, seikkailua. Elämyksiä niin perheen pienimmille, nuorisolle, aikuiseen makuun kuin varttuneemmalle väelle.

Poikkea viinille ja terassille 

Cinen aulassa palvelee kahvila, josta voi ostaa elokuvalippujen lisäksi leffaherkkuja ja muuta pientä naposteltavaa. Kahvilan valikoimasta löytyy myös viinejä, oluita ja muita juomia, joita voi nauttia ennen elokuvaa tai sen jälkeen. Leffa ja viini -näytöksissä Cinestä ostetut alkoholijuomat voi nauttia myös salissa elokuvanäytöksessä.

Lisäksi elokuvateatterin yhteydestä löytyy terassi. Terassi on auki elokuvateatterin aukioloaikojen mukaisesti: avaamme 30 min ennen ensimmäisen näytöksen alkua ja terassilla voi nauttia kylmistä juotavista viimeisen näytökseen saakka. 

Uudet sivut www.cine.fi  

Siirry tästä uusille Cine Mäntsälän nettisivuille

Teatterin lippumyymälän lisäksi Cine Mäntsälään voi elokuvalippuja varata uusilta verkkosivuilta. www.cine.fi osoitteesta löytyy ohjelmisto ja näytösajat, lisätietoja ja esittelyjä elokuvista, ajankohtaisia uutisia sekä tietoa tulevista elokuvista. 

Elokuvaesittelyt ja näytösajat löytyvät uusilta nettisivuilta täältä.

Cine Mäntsälä panostaa turvalliseen elokuvissakäyntiin

Uudessa elokuvateatterissa noudatetaan turvallisuustoimia asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden ja viihtyvyyden varmistamiseksi. Elokuvalippuja ostaessa noudatetaan turvaetäisyyksiä ja elokuvateatterista löytyy käsien desinfiointiainetta. Elokuvanäytöksiin otetaan rajoitettu määrä katsojia ja seurueiden väliin jätetään tyhjä paikka. Tilojen ja salien puhtaudesta huolehditaan korostetusti ja kosketuspintoja puhdistetaan säännöllisesti.

 
Suomen elokuvasäätiö on tukenut elokuvateatteria. 

StoryHill 
- Elämyksiä kaukaa lähelle