StoryHill

Elämyksiä kaukaa lähelle

Uutisia


Takaisin yleiskatsaukseen

18.10.2018

Coldplay’n uraa juhlistava musiikkidokumentti ensi-iltaan 14.11.

Coldplay: A Head Full of Dreams -musiikkidokumentti saa ensi-iltansa myös Suomessa 14. marraskuuta. Dokumentti juhlistaa yhtyeen 20-vuotista uraa, ja se nähdään yhtenä iltana maailmanlaajuisesti yli 2000 elokuvateatterissa.

Syväluotaava dokumentti sisältää ennennäkemätöntä materiaalia yhtyeen värikkäästä taipaleesta ja kertoo bändin matkan vaatimattomista lähtökohdista supersuosioon, stadionit täyttäväksi yhtyeeksi. Ennen näkemättömän materiaalin lisäksi dokumentissa kurkistetaan kulissien taakse sekä nähdään hetkiä live-esiintymisistä. Coldplay: A Head Full of Dreams kertoo ennen kaikkea bändin jäsenten välisistä veljellisistä suhteista, jotka ovat pysyneet vahvoina niin heikkoina hetkinä kuin menestyksen parrasvaloissa.

Ohjaajana on Mat Whitecross, joka tunnetaan mm. Oasis -yhtyeen Supersonic -elokuvasta. Whitecross tapasi Coldplay’n jäsenet jo opiskeluaikoina ja on päässyt seuraaman bändiä lähietäisyydeltä jo näistä ajoista asti ja tallentamaan mieleenpainuvia hetkiä aina opiskelija-asunnoissa järjestetyistä bänditreeneistä tähän päivään saakka.

A Head Full Of Dreams Tour –kiertue nousi 5,5 miljoonan fanin todistamana kaikkien aikojen kolmanneksi suurimmaksi kiertueeksi. Luvassa on huikeita hetkiä ko. maailmankiertueen lavoilta kuin takahuoneista, jotka on yhdistetty ennennäkemättömiin otoksiin ja arkistomateriaaliin yhtyeen matkalta yli 20 vuoden ajalta.

Liput tulevat myyntiin perjantaina 19.10. elokuvateattereissa ja niiden verkkokaupoissa.

14. marraskuuta Coldplay: A Head Full of Dreams -näytökset:
• Korjaamo Kino, Riviera Kallio (Helsinki)
• Bio Rex -teattereissa: Hyvinkää, Hämeenlinna, Kajaani, Porvoo, Rovaniemi, Seinäjoki, Tornio, Vaasa
• Finnkino: Espoo, Helsinki, Vantaa, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Oulu, Pori, Tampere, Turku, KinopalatsiTakaisin yleiskatsaukseen